Kylien Tori

Kylien Tori 2017 järjestetään Härkätorin puistossa lauantaina 19.8.2017 klo 10-16.

Tervetuloa mukaan kylähulinaan!

Torihinnat2017

Tänä vuonna myös yleisöllä on mahdollisuus päästä esiintymään Raahen hauskin tavis -kisailun muodossa! Ilmoittadu mukaan!

 


29.7.2017 Tänä vuonna Kylien Torin musiikista ja juonnoista vastaa Vihannin Harmonikkakerho. Myös yhteislaulutuokio heidän säestyksellään luvassa!

Porukan johtajana toimii Antti Nordström, laulupuolesta vastaavat Keijo Leiviskä, Matti Varpenius ja myöskin Raakel Pistemaa silloin tällöin. Hanurimallisia soittimia soittavat Antin Lisäksi Martti Varpenius ja Eero Keskitalo. Talvisin kerho harjoittelee viikoittain, kesällä sitten toreilla ja turuilla kuullaan harmonikan sulosäveliä. Upea ja monipuolinen soitin!

Linnunradan tila vierailee Kylien Torilla suloisten alpakoiden Aavan ja Elitsian kanssa. Alpakoita tilalla on ollut tämän vuoden helmikuusta lähtien ja ensimmäinen vasa syntyi 6.7. Myös alpakat käyttävät ravinnokseen öljyhamppua joka sisältää kuitua, proteiinia ja vitamiineja, kuten tiamiinia, mikä on erittäin tärkeä vitamiini alpakalle. Linnunradan tila tuottaa ja valmistaa kaikki tuotteet itse. Myynnissä Kylien Torilla on hampputuotteet ja kotimaista alpakan villalankaa (pian myös omista eläimistä)

———————————————————————————————————————————————————–

Kylien Tori 2016 paketissa! Väkeä oli mukavasti, sää oli jopa poikkeuksellisen lämmin ja sadetta saatiin niskaan vasta puoli tuntia ennen tapahtuman loppua! 13 vuoden uran Raahen kylät ry:n puheenjohtajanamme tehneelle Matti Sevonkarille ojennettiin Kunniapuheenjohtajan arvo uuden puheenjohtajamme Mira Martinin toimesta. Duo Matias ja Pentti Nordström huolehti lavatekniikasta, juonnoista ja välimusiikeista ammattitaidolla. Oulun Tähtisirkuksen sympaattinen taikuri ja taitavat nuoret sirkustemppuilijat viihdyttivät yleisöä ja liikuttivat lapsia työpajoissa. Nuoret kaunisääniset kitaristit Aino Eteläaho & Emmi Käkelä esittivät kauniin setin. Tanssiesityksiä nähtiin Funky Hall SODAP:in, Raahen Rytmikkäiden ja Merenhelmet ry:n tanssijoilta. Nurmella kisailtiin tosissaan keppihevosten kenttäratsastuksen aluekilpailuissa. Tarjolla oli myös Pokemón-jahtia, poniratsastusta, keppistelyn kokeilua ja erittäin suosittua Zetor-kyyditystä. Mira Martin piti juhlapuheen ja päättäjien piinapenkissä haastateltiin Jarmo Myllymäkeä, Liisa Lumijärveä, Pekka Elonheimoa ja Lasse Mikkolaa. Kopsan Viileä Mopopoika Shou säästyi vielä vesisateelta ja viimeisenä esiintynyt upeaääninen laulukuoro Kopsmannit esiintyivät kaatosateessa tyhjentyvälle torille. Harmi, mutta melkein kuiville selvittiin! 🙂 Loistopäivä kaiken kaikkiaan! Kiitos upeille esiintyjille, juontajalle, lavatekniikalle, talkooväelle, torimyyjille, yleisölle ja tukijoille! Kiitos ihanille kepparikisajärjestäjille ja onnittelut voittajille! Kilpailutulokset julkaistaan pian nettisivullamme. Palautetta tapahtumasta saa antaa: kylientori@gmail.com. Pahoittelut Zetoreille parkin puutteesta, Paloaseman viereinen sorakenttä oli tarkoitettu heille, ensi vuonna sitten paremmat parkkimerkinnät ja talkooväkeä liikenteenohjaukseen mukaan ilmoittautumaan!! 🙂

Kuvia tapahtumasta näet klikkaamalla kuvaa:

IMG_6799

Raahen Seutu 22.8.2016 :

Kylien Tori Raahen Seutu 22 8 2016 B

Mainos_raahelainen_ylaosa

tukijat_kylientori2016

Kylien Tori -projektisihteeri:

kylientori@gmail.com

p. 044 331 2211