Kylien Tori

Raahen kylät ry järjestää vuosittain Kylien Tori -tapahtuman, jossa toripaikkoja ja ohjelmaa koko perheelle! Tervetuloa mukaan iloiseen kylähulinaan!

_________________________________________________________________________________________________________________

Kylien Tori 2017 vietettiin lämpimässä säässä Härkätorilla. Väkeä oli mukavasti liikkeellä ja torimyyntituotteita oli monipuolisesti tarjolla. Vihannin harmonikkakerho soitti ja laulatti yleisöä ammattitaidolla. Raahen kylät ry:n puheenjohtaja Mira Martin jakoi yhdessä Sofy-toiminnan Anni Mathlinin kanssa SYTY:n eli Suomen kylätoiminta ry:n myöntämät ansiomerkit pitkän linjan kylätoimijoille. Hopeiset ansiomerkit jaettiin Vesa Ranta-Eskolan, Pauli Hälin, Walter Röbbelenin ja Aila Lappalaisen rintaan. Pronssiset merkit saivat Taavi Virtanen, Martti Nikula, Juhani Kinnunen, Leena Kettukangas, Irja Pietilä, Mikko Kettukangas, Matti Laurila, Veikko Honkavuori, Juhani Tyybäkinoja, Sari Kehus ja Aino Kemppainen. Kiitokset ja onnittelut heille! Raahen hauskin tavis 2017 -arvonimellä palkittiin kisan ainoa osanottaja Pekka Elonheimo. Haastaja astui kehiin vähän jälkijunassa 😉 Raahen kylät ry halusi muistaa myös Vuoden kyläliikuttajia eli Vihannin Rinti- ladun puuhamiehet Toivo Koivikko, Tapani Äijälä ja Tuomo Vainio kukitettiin torilla. Leena Mikkola Riekkinen valotti puheessaan lähidemokratiahallituksen toimintaa ja kertoi yhteistyön aloituspäivämääristä. Piinapenkissä yleisön tentattavana istui Leena Mikkola-Riekkinen, Jaana Hautamäki, Matti Honkala, Sari Pekkala, Arvo Latomaa ja Pekka Elonheimo. Torilla lapsille puuhaa järjesti Raahen seurakunta ja Raahen kylät ry. Linnunradan tilan sympaattisiin alpakoihin saatiin tutustua ja Raahen käenvääntäjien pöydässä testata vääntötekniikkaa. Kiitokset kaikille Kylien torille osallistuneille yleisöä myöten, teitte kanssamme hienon päivän!

Katso lisää kuvia klikkaamalla kuvaa:


Kylien Tori 2016 paketissa! Väkeä oli mukavasti, sää oli jopa poikkeuksellisen lämmin ja sadetta saatiin niskaan vasta puoli tuntia ennen tapahtuman loppua! 13 vuoden uran Raahen kylät ry:n puheenjohtajanamme tehneelle Matti Sevonkarille ojennettiin Kunniapuheenjohtajan arvo uuden puheenjohtajamme Mira Martinin toimesta. Duo Matias ja Pentti Nordström huolehti lavatekniikasta, juonnoista ja välimusiikeista ammattitaidolla. Oulun Tähtisirkuksen sympaattinen taikuri ja taitavat nuoret sirkustemppuilijat viihdyttivät yleisöä ja liikuttivat lapsia työpajoissa. Nuoret kaunisääniset kitaristit Aino Eteläaho & Emmi Käkelä esittivät kauniin setin. Tanssiesityksiä nähtiin Funky Hall SODAP:in, Raahen Rytmikkäiden ja Merenhelmet ry:n tanssijoilta. Nurmella kisailtiin tosissaan keppihevosten kenttäratsastuksen aluekilpailuissa. Tarjolla oli myös Pokemón-jahtia, poniratsastusta, keppistelyn kokeilua ja erittäin suosittua Zetor-kyyditystä. Mira Martin piti juhlapuheen ja päättäjien piinapenkissä haastateltiin Jarmo Myllymäkeä, Liisa Lumijärveä, Pekka Elonheimoa ja Lasse Mikkolaa. Kopsan Viileä Mopopoika Shou säästyi vielä vesisateelta ja viimeisenä esiintynyt upeaääninen laulukuoro Kopsmannit esiintyivät kaatosateessa tyhjentyvälle torille. Harmi, mutta melkein kuiville selvittiin! 🙂 Loistopäivä kaiken kaikkiaan! Kiitos upeille esiintyjille, juontajalle, lavatekniikalle, talkooväelle, torimyyjille, yleisölle ja tukijoille! Kiitos ihanille kepparikisajärjestäjille ja onnittelut voittajille! Kilpailutulokset julkaistaan pian nettisivullamme. Palautetta tapahtumasta saa antaa: kylientori@gmail.com. Pahoittelut Zetoreille parkin puutteesta, Paloaseman viereinen sorakenttä oli tarkoitettu heille, ensi vuonna sitten paremmat parkkimerkinnät ja talkooväkeä liikenteenohjaukseen mukaan ilmoittautumaan!! 🙂

Kuvia tapahtumasta näet klikkaamalla kuvaa:

IMG_6799

Raahen Seutu 22.8.2016 :

Kylien Tori Raahen Seutu 22 8 2016 B

tukijat_kylientori2016

Kylien Tori -projektisihteeri:

kylientori@gmail.com

p. 044 331 2211